OrganizationBuilders

Soendastraat 6
2103 TZ Heemstede
Nederland

hello@organizationbuilders.com
+31 6 2083 5076

Naam
Naam
Als je liever belt, laat dan ook je telefoonnummer achter.
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Ons Team

Maak kennis met onze ervaren consultants & coaches

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren consultants en coaches

 
Koen Veltman

Koen Veltman gelooft in de positieve uitwerking van bedrijvigheid op de maatschappij. Koen heeft 10 jaar ervaring als consultant bij McKinsey & Company, Aberkyn en SparkOptimus. Zijn ervaring deed hij op bij meer dan 40 bedrijven op uiteenlopende gebieden als het vormgeven en implementeren van grootschalige transformaties, organisatie ontwerpen, leiderschap ontwikkeling, Agile, Lean, Strategie uitvoer, bedrijfsbrede cultuurverandering en operationele customer excellence.  Hij heeft gewerkt met bedrijven in uiteenlopende industrieën, in verschillende landen en variërend van 5 man sterke Start-ups tot 250,000 man grote multinationals.  

Verder is Koen COO geweest bij een onderneming, werkte hij bij een startup in de energie markt, ondersteunde hij verschillende goede doelen en zit hij in de raad van bestuur voor stichting INDEVOR waar hij de initiatiefnemer van INDEVOR consulting was. Hij heeft een MBA behaald van INSEAD en een MSc in Econometrie aan de Universiteit Tilburg. 

Koen is oprichter van OrganizationBuilders en gecertificeerd Holacracy Coach.


Anna

Anna Swinkels is een kei in organiseren en verbinden. Ze volgde een PABO studie, met een focus op Montessori onderwijs en erna een studie Office Management. Anna ontdekte een rode draad hierin, haar voorliefde voor ondersteunen en mensen helpen om zelf iets beter te kunnen doen. Gedurende vijf jaar in de Kinderopvang vervulde Anna veel verschillende rollen, van receptioniste en personeelszaken tot planning en pedagogisch medewerker. Zij leerde hier snel schakelen en veel ballen in de lucht te houden, altijd met een lach!  Hierna maakte zij de overstap naar het bedrijfsleven. SparkOptimus was in 2013 een snelgroeiend consultancy bureau met zo'n 10 medewerkers. Anna heeft het bedrijf zien groeien naar 50 medewerkers en is nauw betrokken geweest bij deze explosieve groei, voornamelijk in de rol van personal assistant van de managing partners.

Bij OrganizationBuilders heeft Anna zeer uiteenlopende rollen, van Website administrator en IT support tot Event organizer en Culture Amplifier. Met haar pragmatisme, oog voor detail en openheid helpt zij OrganizationBuilders groeien.

Je kunt Anna tegenkomen op een Salsa feestje, achter een naaimachine, op reis met haar lief, met haar neus in een Engelse Thriller of hard lachend om Van Kooten en De Bie.


rinze_round.png

Rinze Krijgsman is als organisatie-psycholoog opgeleid en zijn drive is om altijd het beste uit mens en organisatie naar boven te halen. Dit doet hij door het verbinden van persoonlijke doelen aan de ambities van de organisatie.

Rinze is een ervaren management consultant en internationale management trainer. Hij is transparant en energiek en zet mensen graag aan tot nadenken en bovenal actie. Rinze staat bekend als een challenger en als een creatieve out-of-the-box denker.

Tijdens zijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie heeft hij ook aan het conservatorium gestudeerd (trompet). Zijn doel binnen OrganizationBuilders is, zoals hij zelf in puik Nederlands omschrijft: ‘Scaling up excellence!’


marscha_round_bw.png

Marscha Corzilius is een creatieve denker die van aanpakken houdt. Ze krijgt energie van het in beweging brengen van mensen en organisaties. Daarbij is altijd het doel het beste in anderen naar boven te halen. 

Marscha heeft ruim 7 jaar voor Delta Lloyd gewerkt in verschillende leidinggevende functies. Daarnaast is zij betrokken geweest bij interne verandertrajecten. Haar ervaring binnen Delta Lloyd heeft haar interesse in het omgaan met verandering binnen organisaties verder aangewakkerd. Dit heeft geresulteerd in een switch naar een boutique consultant, waar zij een aantal jaar als verandermanagement consultant binnen grote corporates aan de slag is geweest. Tijdens deze periode is zij in aanraking gekomen met zelfsturing en is haar passie voor deze vorm van organiseren ontstaan.

Na het behalen van haar MSc. heeft Marscha een Post-HBO opleiding tot master coach gevolgd. Deze opleiding heeft haar de tools en technieken in handen gegeven om haar coachingsvaardigheden nog meer kracht bij te zetten.

bob_round (1).PNG

Bob Schipper is een ervaren verander consultant, gespecialiseerd in sociale technologie. Hij haalde zijn MSc Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, studeerde Theologie en werkte als professioneel roeicoach. 

Vooral in innovatie trajecten merkte Bob dat geweldige initiatieven vast raakten in de starheid van traditionele management hiërarchieën. Om in een snel veranderende wereld succesvol te zijn, moeten organisaties continu in staat zijn om zich snel aan te passen als ware het onderdeel van hun natuur. Organische en constante groei in plaats van intelligent ontwerp als antwoord op toenemende complexiteit. 

Bob is toegewijd vader, gepassioneerd wielrenner, fotograaf en een gecertificeerd Holacracy Facilitator. 


Pieter Wijkstra

Pieter Wijkstra behaalde zijn MSc in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft. Hier was hij betrokken bij twee Start-ups die nauw samenwerkten met de universiteit. Als consultant bij McKinsey & Company in Amsterdam deed Pieter strategische, operationele en organisatorische studies voor internationale cliënten. Hierna werkte hij bij de Rotterdamse rederij Anthony Veder in commerciële en project management rollen. 

Het zien van verschillende bedrijven, variërend in grootte en industrie, deed Pieter inzien dat veel organisaties moeite hebben hun structuur aan te passen aan veranderende omstandigheden. Hij is overtuigd dat de focus die Holacracy aanbrengt op het organiseren van werk in plaats van mensen en het creëren van vrijheid en verantwoordelijkheid op individueel niveau bedrijven in staat stelt om zich continue te blijven aan passen. 

Pieter heeft Holacracy in de praktijk ervaren bij een digitale media Start-up en is gecertificeerd Holacracy Coach. 


ray_round (1).PNG

Raymond Parlevliet is gecertificeerd coach en trainer. Bij hem staat de mens binnen organisaties centraal. Hij is ervan overtuigd dat organisaties groeien door meer uit hun medewerkers te halen. Door passies en talenten zichtbaar te maken en bewustwording van eigen gedrag en patronen. Raymond gelooft in onuitputtelijk (team)ontwikkeling. Zijn passie is om professionals verder te helpen door zichzelf beter te leren kennen. De voldoening die het geeft om mensen verder te helpen en ze te zien groeien geeft hem elke dag een enorme stimulans.

Raymond heeft 8 jaar als vastgoedontwikkelaar en projectleider binnen complexe organisaties als Ymere en NS Stations gewerkt. De herontwikkeling van station Maastricht is een voorbeeld van zijn inbreng. Naast het vastgoed is Raymond de afgelopen jaren steeds actiever geworden op het gebied van coaching en leiderschap. Zo begeleidt hij managers en diverse teams om binnen organisaties beter te presteren door hun eigen verantwoordelijkheid te vergroten om maximaal effect te behalen. 

Raymond is een trotse vader en doet in zijn vrije tijd aan Krav Maga. De combinatie van zelfverdediging met een uitdagende workout en daarbij het mentale aspect is wat hem aanspreekt in deze sport. 


Maaike_round.jpg

Maaike Burghouts levert graag een bijdrage aan de positieve verandering van werken. Voor haar is het belangrijk dat 'doing good en doing business' samengaan. Dit betekent dat ze, naast het behalen van doelen en resultaten, wil bijdragen aan een duurzame wereld.

Maaike heeft 10 jaar bij Microsoft gewerkt in verschillende functies. Ze is gestart als trainee op de HR-afdeling en is vervolgens als strategie consultant betrokken geweest bij grote verandertrajecten rondom nieuwe manieren van werken. Tijdens deze trajecten heeft ze zelf ervaren wat de positieve impact van zelfsturing was op collega's en klanten. Haar laatste rol bij Microsoft was een commerciële rol.

Maaike heeft haar MBA behaald aan de Rotterdam School of Management (RSM) waar haar thesis ging over vormen van governance en eigenaarschap bij corporate philanthropies, foundations en philanthropic departments.

Naast haar passie voor zelfsturing, wandelt ze graag in de bergen, is ze graag buiten in de natuur.

 

Erica_round.jpg

Erica Rasch deed ervaring op met zelfsturing toen ze als Product Owner bij SnappCar werkte. Tijdens de implementatie van Holacracy daar raakte ze overtuigd van de voordelen, maar zag ze ook welke obstakels een organisatie tegen kan komen. Daarom wil ze nu graag andere organisaties helpen om de overgang te maken. Ze gelooft dat zelfsturing mensen de kans kan geven zich verder te ontplooien en te groeien en op die manier veel meer uit hun werk te halen dan in hiërarchische organisaties.

Erica werkte eerder als consultant bij McKinsey & Company en heeft Theoretische Natuurkunde gestudeerd en Conservatorium gedaan (fagot). Ze brengt een gestructureerde, analytische aanpak naar de complexe en minder tastbare organisatieproblemen.

Erica houdt van muziek en mediteert graag.