OrganizationBuilders

Soendastraat 6
2103 TZ Heemstede
Nederland

hello@organizationbuilders.com
+31 6 2083 5076

Naam
Naam
Als je liever belt, laat dan ook je telefoonnummer achter.
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Hoe wij werken

Lees meer over onze aanpak: maatwerk, pragmatisch, en met overdracht van kennis.

Onze aanpak

Zonder OrganizationBuilders zouden we niet de helderheid gevonden hebben die we nu in onze manier van werken hebben. We vertrouwden op OrganizationBuilders om ons door de eerste stap van de Holacracy implementatie heen te loodsen zonder dat dit onze core business in gevaar zou brengen. Koen is een zeer enthousiaste en duidelijke communicator en heeft ons goed begeleid in de soms complexe materie van Holacracy.
— Bernadette Wijnings, “CFO” Blanco Services

Onze aanpak: maatwerk, op een manier die werkt voor jouw organisatie, waarbij je zo snel mogelijk op eigen benen verder kunt. 

Aanpassen aan jouw organisatie. We werken voor zeer verschillende organisaties. Als we iets geleerd hebben is het dat elke organisatie uniek is. Uniek door de mensen, door het product of dienst, door de leeftijd van de organisatie of door de sector waar je actief in bent. Daarom geloven we niet dat er één model of één implementatie aanpak is. Wij helpen je om vanuit jouw perspectief, voor jouw context een aanpak te creëren. 

Zorgen dat het werkt. Onze projecten zijn pragmatisch en duidelijk gedefinieerd. Van een halve dag workshop tot een implementatietraject. Waar het ons echt om gaat is om samen met teams resultaten te bereiken en in de praktijk te laten zien dat het werkt. Van ons mag je verwachten dat we samen snel schakelen om te doen wat nodig is. We kunnen inspireren, gedrag bespreekbaar maken, theorie bedenken of een proces definiëren. We gebruiken een duidelijke veranderaanpak die 'harde' interventies en combineren deze met 'zachte' interventies. En samen leiden tot een echte gedragen en geborgde organisatieverandering.  

Bouwen aan capaciteiten. Organisatieverandering gaat over structuur en gedragsverandering. Dat kunnen intensieve veranderingen zijn, die lang duren en ook onzeker zijn. In de huidige dynamische wereld is het misschien wel nooit 'af'. In al onze projecten hebben we daarom een dubbel doel: een nieuwe manier van werken creëren én de organisatie leren dit zelf door te zetten. We zorgen ervoor dat jullie snel op eigen benen staan. Met on-the-job coaching, workshops en trainingen werken we hand in hand en leiden we mensen intern op. Ons grootste succes is dat we niet meer nodig zijn.