OrganizationBuilders

Soendastraat 6
2103 TZ Heemstede
Nederland

hello@organizationbuilders.com
+31 6 2083 5076

Naam
Naam
Als je liever belt, laat dan ook je telefoonnummer achter.
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Werk

RIJNLANDSE ZELFSTURING | Een prettige en pragmatische vorm van zelfsturing

Anna Swinkels

RIJNLANDSE ZELFSTURING | Een prettige en pragmatische vorm van zelfsturing
Een praktisch en volledig uitgewerkt model voor zelfsturing dat past in de Rijnlandse manier van werken; prettige mix van de concrete kant van zelfsturing (meeting aanpak, standaard rollen, tooling, cirkel structuur, basis beschrijving) en de zachte kant (feedback, leiderschap, interne dialoog). Klaar om mee aan de slag te gaan. 

Holacracy® | Een kant-en-klaar systeem

Anna Swinkels

Holacracy® | Een kant-en-klaar systeem

Het Amerikaanse model waar je met een super expliciete set aan regels zelfsturing bereikt. Door velen gezien als de meest extreme vorm van zelfsturing. Goed ontwikkeld en al in veel organisaties getest, allemaal obv dezelfde grondwet. Wij voegen er onze implementatie aanpak aan toe. OrganizationBuilders is een gelicenceerd aanbieder van Holacracy®.

MAATWERK | Ontwikkeling van passende organisatiemodellen

Anna Swinkels

MAATWERK | Ontwikkeling van passende organisatiemodellen

Voor sommige organisaties geldt dat een generieke oplossing niet specifiek genoeg of implementatie ervan niet realistisch is. Dan ontwikkelen we samen een passende oplossing en bijhorend implementatie traject. Daarin combineren we onze ervaring met verschillende varianten met de inbreng en input van cliënten.

 

ros-logo.gif
 

MASTERCLASS | Een compact overzicht om te destilleren wat goed past

Anna Swinkels

Er zijn vele vormen van zelfsturing: van strak tot informeel en van integrale oplossingen tot operationele werkwijzen. In onze Masterclass nemen we de voornaamste varianten onder de loep om te kijken welke het meest geschikt is voor een specifieke context. Tenslotte onderzoeken we hoe deze te implementeren. De publieke Masterclasses zijn in Amsterdam, klik hier voor data en registratie. We bieden de Masterclass ook intern aan, neem hiervoor contact met ons op.

Read More