OrganizationBuilders

Soendastraat 6
2103 TZ Heemstede
Nederland

hello@organizationbuilders.com
+31 6 2083 5076

Naam
Naam
Als je liever belt, laat dan ook je telefoonnummer achter.
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuwe processen

Laat je organisatie optimaal functioneren met verbeterde processen.

Nieuwe processen

HR processen

Haal het beste uit je mensen! Hoe kun je om gaan met salarisstructuren, persoonlijke ontwikkeling, feedback, beoordelingssystematieken en in- en uitstroom van medewerkers? Hierin ondersteunen we met het uitwerken van concrete oplossingen en het begeleiden van de implementatie van deze nieuwe processen.

 

Andere organisatie processen: van ruimte inrichting tot budgettering

Elke organisatie heeft veel “processen” en “eigen gebruiken”. Deze maken de organisatie uniek en effectief. Ze beïnvloeden ook de cultuur van het bedrijf. Als je wijzigt van werkwijze (bijvoorbeeld de implementatie van zelfsturing) dan zijn vaak ook nieuwe processen nodig. Dit kan gaan om financiële processen, maar ook om hoe je de ruimte van het kantoor inricht of hoe je met toegang tot informatie omgaat. Op basis van uitgebreide kennis van voorbeelden helpen we jouw organisatie deze processen aan te pakken.

 

Workshops: van feedback geven tot kerndoel ontdekken en strategie

Een goede samenwerking is essentieel voor het slagen van verandering binnen een organisatie. Hiervoor gebruiken we door ons ontwikkelde & geteste workshops die variëren van individuele trainingen (feedback geven, interpersoonlijke dialoog, rolleiderschap, time management) tot organisatorisch (purpose ontdekken, dynamische strategie ontwikkeling).