OrganizationBuilders

Soendastraat 6
2103 TZ Heemstede
Nederland

hello@organizationbuilders.com
+31 6 2083 5076

Naam
Naam
Als je liever belt, laat dan ook je telefoonnummer achter.
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuwe manier van werken

Verschillende methodes om effectiever samen te werken en meer uit je organisatie te halen.

Nieuwe manier van werken

Meer agile of zelfsturend organiseren gaat niet vanzelf. Door zowel te kijken naar de structuur als de manier van werken, helpen wij jouw organisatie de transitie te maken.

Agile_bol_teal.PNG

Cross-functioneel en Agile

Wil jij minder lang vergaderen, minder afstemmen en sneller resultaten opleveren? Iedereen is tegenwoordig bezig agile te worden, maar hoe doe je dat nou precies? Door een duidelijkere rolverdeling en slim vergaderen helpen wij teams meer voor elkaar te krijgen.


Holacracy_bol_teal.PNG

Een kant-en-klaar systeem
Het Amerikaanse model waar je met een super expliciete set aan regels zelforganisatie bereikt. Goed ontwikkeld en al in veel organisaties getest, allemaal op basis van dezelfde grondwet. OrganizationBuilders is een gecertificeerd aanbieder van Holacracy®. Door onze jarenlange ervaring weten we wat wel en niet werkt, zo zorgen we voor een soepele implementatie die bij jouw organisatie past.


Rijnlands_bol_teal.PNG

Op waarden gebaseerde samenwerking (het "Rijnlandse" model)
Een praktisch en volledig uitgewerkt model voor zelforganisatie dat past in de "Rijnlandse" manier van werken, voor organisaties die zelfsturend willen worden op een pragmatische manier. Wij helpen met eeen prettige mix van concrete processen en structuren (meeting aanpak, standaard rollen, tooling, cirkel structuur, basis beschrijving) en de nodige persoonlijke ontwikkeling (feedback, leiderschap, interne dialoog). 


Vraagteken_bol_teal.PNG

Ontwikkeling van passende organisatiemodellen
Voor sommige organisaties geldt dat een generieke oplossing niet genoeg past of implementatie ervan niet realistisch is. We ontwikkelen dan samen een geschikte oplossing en bijhorend implementatie traject. Daarin combineren we onze ervaring met verschillende varianten met de inbreng en input van jouw organisatie.


assessment.png

Organizational Assessment

Wil je meer uit je organisatie halen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je organisatie een duidelijke ambitie en het is onduidelijk waarom het niet lukt om die waar te maken? Met een organisatie-assessment geven wij inzicht in de belangrijkste organisatie-thema’s die jullie tegenhouden. We maken samen een actieplan zodat je organisatie zich zo kan ontwikkelen dat je je ambitie waar kunt gaan maken.


Ons werk: