OrganizationBuilders

Soendastraat 6
2103 TZ Heemstede
Nederland

hello@organizationbuilders.com
+31 6 2083 5076

Naam
Naam
Als je liever belt, laat dan ook je telefoonnummer achter.
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuw leiderschap

Een nieuwe manier van werken vraagt om nieuw leiderschap, bij iedereen!

Nieuw leiderschap

Coachen: individueel coachen van leidinggevenden

Waarom geloof je als leider in zelfsturing, welke waarde voegt het toe aan een organisatie en hoe draag je deze dagelijks uit? Hoe behoud je de effectiviteit die je als manager had en voeg je daar nieuwe vaardigheden aan toe? Onze coaches helpen leiders het antwoord te ontdekken op die vraag en deze in de praktijk te brengen.

 

Leiderschapsontwikkeling: versterken van (zelf)leiderschaps capaciteiten in teamverband

Een zelfsturende organisatie vraagt nog steeds goed leiderschap; de omgeving en de beschikbare opties en middelen zijn alleen anders. Hoe ga je als leider daarmee om? Onze trainingen helpen leiders om verantwoordelijkheden over te dragen aan de organisatie zonder sturing en controle te verliezen. We doen dit in teamverband omdat je nooit alleen leider bent. Aan de hand van ons eigen “High Performance Agile Teams” leiderschapsframework werken we aan team en leiderschapsvaardigheden die je direct kan toepassen.

 

Interim management: verandering van binnen uit

Sommige situaties vragen om meer dan een adviseur die kennis komt overdragen; pragmatische oplossingen voor alledaagse nieuwigheden. Analytisch vermogen voor complexere vraagstukken die spelen rondom een transitie. Ondersteuning hierin bieden we door tijdelijke (part-time) interne plaatsingen. Zo maak je van een lege management positie een mogelijkheid om het team een grote stap vooruit te laten zetten en tegelijk te verkennen wat zelfsturing voor je kan betekenen.

 

Coaching opleiding: help elkaar helpen

Versterk de interne capaciteit om je organisatie te verbeteren door coaches op te leiden. Zowel voor interne begeleiders als voor (oud-)leidinggevenden om een nieuwe effectieve stijl te ontwikkelen. Hiervoor hebben we een interne opleiding ontwikkeld waarmee deelnemers via een uitdagend, inspirerend programma worden opgeleid. Zo kunnen ze collega’s helpen doelen te stellen en de weg hiernaartoe ondersteunen.