OrganizationBuilders

Soendastraat 6
2103 TZ Heemstede
Nederland

hello@organizationbuilders.com
+31 6 2083 5076

Naam
Naam
Als je liever belt, laat dan ook je telefoonnummer achter.
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Vacature Office Manager

 

In verband met een zwangerschapsverlof én groei van ons kantoor zijn we op zoek naar 2 personen die intern willen meebouwen aan OrganizationBuilders. Deze vacature gaat over onze openstaande rollen in projectmanagement, officemanagement, marketing en HR. Onze andere vacature heeft alles te maken met finance.

Wij zijn een consultancy bureau gericht op de nieuwe manier van werken, heel vaak gerelateerd aan zelforganisatie. We geven bedrijfsadvies over en implementeren een autonome manier van werken bij een breed scala aan bedrijven. Bedrijven benaderen ons omdat ze agile willen werken of met zelfsturende teams aan de slag willen. Wij helpen om een passende structuur te kiezen én deze succesvol te implementeren.

We helpen de traditionele hark met een hiërarchie van functies en mensen om te buigen naar een hiërarchie van doelen en werk. Het bedrijf wordt écht ander georganiseerd, functieprofielen verdwijnen en er komen dynamische rollen voor terug. Deze verandering begeleiden we bijvoorbeeld bij Bol.com, de Volksbank en de Consumentenbond. Dit is onze core business. We houden ook inspirerende presentaties, trainen talloze teams, geven workshops en ontwikkelen zelfsturingmethodes en praktijken (salarismodellen, feedback structuren).

We zijn een startup, zijn nu met 12 collega’s en leren elke dag nog nieuwe dingen, sturen bij, schrappen zaken en zetten weer nieuwe dingen op. Onze focus in de interne organisatie ligt op groei, schaalbaarheid en duurzaamheid.


We hebben een dienstverband (jaarcontract) voor 4 of 5 dagen in de week tegen marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring.

Idealiter start je niet later dan 1 augustus, zodat er voldoende inwerktijd is.
Per 1 oktober vervang je Anna die dan met zwangerschapsverlof gaat.

Zodra Anna terugkomt (maart 2020) verwachten we dat OrganizationBuilders alweer gegroeid is en dat twee personen de rollen prima kunnen vervullen!

De inhoud van de vacature, hier gaat het om!
Wat breng je mee? Hieronder een aantal vaardigheden en karaktereigenschappen die je nodig hebt om de rollen uit te voeren.

Positief en oplossingsgericht

Je hebt een positieve energie, bent assertief, flexibel en kunt goed je eigen werk organiseren. Je kunt snel schakelen, denkt in oplossingen, voorziet in een plan B en streeft altijd hoge kwaliteit na. Perfectionist? Perfect! Bij jou valt niets tussen wal en schip en ben je niet snel van je stuk te brengen als het allemaal wat meer ad hoc gaat. Jouw ervaring hierin laat zien dat dit onder de knie hebt, je hebt inzicht in je kwaliteiten en je weet je valkuilen te minimaliseren.

Overzicht en communicatief sterk

Je hebt goed overzicht in de interne organisatie en onze interne processen. Je steekt waar nodig de handen uit de mouwen en bedenkt hoe de processen beter kunnen verlopen. Je bent spil in het web en iedereen weet jou te vinden. Communicatie verloopt duidelijk, op de juiste toon en vlekkeloos. Je krijgt altijd de gewenste reacties op je mail, bent aan de telefoon vriendelijk en doortastend. Dit is jouw kracht en kun je onderbouwen met eerdere ervaringen en referenties.

Feedback

Je kunt goed omgaan met feedback en natuurlijk ook zelf op een goede manier feedback geven. Je kunt collega's motiveren en meetrekken in je enthousiasme en een stap vooruit helpen waar nodig. Ons team bestaat voor een groot deel uit (ervaren) coaches. In onze manier van werken zul je vaak feedback krijgen en geven. Je neemt ervaring van vorige werkplekken mee en kunt laten zien dat je hier goed mee om kunt gaan.

Autonoom werken

Je wordt blij van autonoom werken en kunt goed meekomen in onze manier van werken. Je wilt meegroeien met OrganizationBuilders en omdat je zelf veel zaken kunt inbrengen en veranderen ben jij vormend voor de groei van ons bedrijf. Het is fijn als je al ervaring hebt met deze manier van werken, de mate van zelfstandigheid is hoog en dit vraagt veel van je.

Wat ga je doen met al die positieve energie en communicatie skills?
In grote lijnen hou je je bezig met een paar gebieden:

Projectmanagement

Je bent nauw betrokken bij de opzet en planning van onze projecten en hebt hiervoor regelmatig contact met klanten. Voor een groot deel plan je de agenda van collega's en zorg je voor een goede werk-privé balans én gezonde bezetting van iedereen zodat we blijven bestaan. Projectmanagement en planning zal een groot deel van je week beslaan en dit is een belangrijk onderdeel in onze core business.

Marketing

Je bent ondersteunend voor de marketingactiviteiten, je collega trekt deze marketing kar. Je kunt je ervaring inzetten om deze activiteiten naar hoger niveau te tillen.
Je bent enorm handig met opmaak en hierin een esthetisch perfectionist.
Je zult veel drukwerk onder handen krijgen (wat we nu overigens vooral regelen in Powerpoint, pijnlijk – ik weet het). We hebben ontzettend veel workshopmateriaal en presentaties, waar van tijd tot tijd een schoonheidsbezem doorheen moet.

Officemanagement

Sinds 1 mei hebben we een eigen kantoor in Amsterdam Business Park (ScaleHub). Je hebt hier natuurlijk weinig onderhoud aan. Wel een klus om iedereen thuis te laten voelen, het zo in te richten dat alles makkelijk te vinden is en de simpele kantoorvoorraad is bijgewerkt (we verslinden post-its en pindakaas bij het leven). Je houdt van ontzorgen en zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen boel zelf netjes houdt en achterlaat. Je voert secuur agendabeheer waar nodig en regelt allerlei zaken van cadeautjes tot teamuitjes.

HR & Recruitment

Je hebt verschillende HR rollen, zoals het maken van contracten en bent nauw betrokken bij de ontwikkeling van compensatiecurves en communicatie hierover.
Je draagt onze people processen zoals het onboarden van nieuwe collega’s en zorgt voor een goed exit proces.

Onze recruitment machine gaat van tijd tot tijd ‘aan’. We hebben dit recruitment proces schaalbaar ingericht én zoveel mogelijk passend bij zelfsturing. Je draagt het proces van begin tot eind.

yellowbar.png

Sollicitatieprocedure

1. Als je denkt dat deze vacature helemaal voor jou is, stuur dan een reactie en vertel ons waarom. Hoe je dit doet mag je zelf weten, vind je het fijn om te schrijven? Stuur een mail. Vind je mondeling fijner? Stuur een korte (<2 min) video! Drie tot vier personen bekijken je mail of video.
Stuur je reactie voor 5 juni.

2. Als wij minstens net zo enthousiast zijn, plannen we een korte Skype call in (30 min). Zo leren we elkaar snel beter kennen en is er ruimte om al je vragen te stellen. De skypecall doe je met Anna en één op één.
Skype calls plannen we op 6 en 11 juni.

3. Daarna kunnen we twee gesprekken inplannen waar je drie nieuwe collega’s spreekt. Zo kunnen we iets meer de diepte in.
Gesprekken vinden plaats op 17 en 18 juni. (Mogelijk 19e, middag en 20, hele dag).

Bij elke volgende stap geldt: We zitten er beide vol goede zin in!

Reageren (voor 5 juni)
Stuur je video als link (grotere kans van slagen dat het binnenkomt) of mail je verhaal naar Anna. Zij laat je weten dat het goed is ontvangen en zorgt ervoor dat collega’s je input bekijken of lezen. Je hoort dan snel van Anna of er een skype call wordt ingepland.

Contactgegevens
Stuur je reactie of vragen over de vacature naar:

Anna Swinkels
anna@organizationbuilders.com
06 339 626 11 (geen acquisitie)