OrganizationBuilders is Een collectief Van Ervaren Verander Verander consultants dat zich richt op organisatie Transformaties. We zijn Gespecialiseerd in Zelf-organisatie & Holacracy®.

 
profielfoto_koen_veltman.png

Koen Veltman geloof in de positieve uitwerking van bedrijvigheid op de maatschappij. Koen heeft 10 jaar ervaring als consultant bij McKinsey & Company, Aberkyn en SparkOptimus. Zijn ervaring deed hij op bij meer dan 40 bedrijven op uiteenlopende gebieden als het vormgeven en implementeren van grootschalige transformaties, organisatie ontwerpen, leiderschap ontwikkeling, Agile, Lean, Strategie uitvoer, bedrijfsbrede cultuurverandering en operationele customer excellence.  Hij heeft gewerkt met bedrijven in uiteenlopende industrieën, in verschillende landen en variëren van 5 man sterke Start-ups tot 250,000 man grote multinationals.  

Verder is Koen COO geweest bij een onderneming, werkte hij bij een startup i de energie markt, ondersteunde hij verschillende goede doelen en zit hij in de raad van bestuur voor stichting INDEVOR waar hij de initiatiefnemer van INDEVOR consulting was. Hij heeft een MBA behaald van INSEAD en een MSc in Econometrie aan de Universiteit Tilburg. 

Koen is oprichter van OrganizationBuilders en was de derde gecertificeerde Holacracy Coach in Nederland. 

 
profielfoto_pieter_wijkstra.JPG

Pieter Wijkstra behaalde zijn MSc in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft. Hier was hij betrokken bij twee Start-ups die nauw samenwerkten met de universiteit. Als consultant bij McKinsey & Company in Amsterdam deed Pieter strategische, operationele en organisatorische studies voor internationale cliënten. Hierna werkte hij bij de Rotterdamse rederij Anthony Veder in commerciële en project management rollen. 

Het zien van verschillende bedrijven, variërend in grootte en industrie, deed Pieter inzien dat veel organisaties moeite hebben hun structuur aan te passen aan veranderende omstandigheden. Hij is overtuigd dat de focus die Holacracy aanbrengt op het organiseren van werk in plaats van mensen en het creëren van vrijheid en verantwoordelijkheid op individueel niveau bedrijven in staat stelt om zich continue te blijven aan passen. 

Pieter heeft Holacracy in de praktijk ervaren bij een digitale media Start-up en is gecertificeerd Holacracy Coach. 

 
profielfoto_bob_schipper.png

Bob Schipper is een ervaren verander consultant, gespecialiseerd in sociale technologie. Hij haalde zijn MSc Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, studeerde Theologie en werkte als professioneel roeicoach. 

Vooral in innovatie trajecten merkte Bob dat geweldige initiatieven vast raakten in de starheid van traditionele management hiërarchieën. Om in een snel veranderende wereld succesvol te zijn, moeten organisaties continu in staat zijn om zich snel aan te passen als ware het onderdeel van hun natuur. Organische en constante groei in plaats van intelligent ontwerp als antwoord op toenemende complexiteit. 

Bob is toegewijd vader, gepassioneerd wielrenner, fotograaf en een gecertificeerd Holacracy Facilitator.