OrganizationBuilders

Soendastraat 6
2103 TZ Heemstede
Nederland

hello@organizationbuilders.com
+31 6 2083 5076

Naam
Naam
Als je liever belt, laat dan ook je telefoonnummer achter.
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Viisi Talks met Koen Veltman

Events

Back to All Events

Viisi Talks met Koen Veltman

  • Viisi Insights 124 Surinameplein Amsterdam, NH, 1058 GV Netherlands (map)

Samen bouwen aan de organisaties van morgen

Er gebeurt heel veel in organisaties. De afgelopen jaren lees je in de media over allerlei nieuwe methoden en technieken. Zelfsturende teams, volledige zelforganisatie, holacracy, sociocratie, semco stijl, buurtzorg model, spotify model, salarissen die je zelf mag bepalen, volledige transparantie, verdwijnen van beoordeling en ga zo maar door. Wat geweldig is het dat we opeens kunnen experimenteren met hoe we ons organiseren. En tegelijkertijd kan dit allemaal wel?

In deze Viisi Talk geeft Koen Veltman van OrganizationBuilders een pragmatisch framework hoe je uit al deze methoden en technieken nuttige en werkbare stappen kan nemen. Veel inspiratie en ook concrete handvaten.

Wie is Koen Veltman?

Koen Veltman gelooft in de positieve kracht van organisaties. Koen heeft 10+ jaar ervaring als consultant bij McKinsey & Company, Aberkyn en SparkOptimus. Zijn ervaring deed hij op bij meer dan 40 bedrijven op uiteenlopende gebieden als het vormgeven en implementeren van grootschalige transformaties, organisatie ontwerpen, leiderschap ontwikkeling, Agile, Lean, strategie uitvoer, bedrijfsbrede cultuurverandering en operationele customer excellence.

Recente projecten zijn onder andere de implementatie van de SCORE way of working bij de commerciële winkels van bol.com, begeleiding van het pilot-jaar zelfsturing bij TNO, ontwikkeling van het Viisi salarismodel, implementatie van Vaart! zelf-organisatie bij de Volksbank en leiderschapsontwikkeling bij Mediq.

Koen is oprichter van OrganizationBuilders en gecertificeerd Holacracy Coach. Binnen OrganizationBuilders heeft Koen rollen zoals Financiële Outlook, Recruitment Sensor en Pipeline Steward. Hij heeft een MBA behaald van INSEAD en een MSc in Econometrie aan de Universiteit Tilburg.

De toegangsprijs is €30, inclusief eten en drinken.

Programma:

17.30: Inloop inclusief diner

18.15: Viisi Talk van Koen Veltman | Samen bouwen aan de organisaties van morgen

19.15: Napraten en borrel

20:30: Einde

Tickets koop je via onderstaande link!

https://www.eventbrite.com/e/viisi-talks-koen-veltman-organizationbuilders-samen-bouwen-aan-de-organisaties-van-morgen-tickets-66296381261

Earlier Event: June 21
Holacracy Taster (English)
Later Event: September 6
Holacracy Taster (Nederlands)