OrganizationBuilders

Soendastraat 6
2103 TZ Heemstede
Nederland

hello@organizationbuilders.com
+31 6 2083 5076

Naam
Naam
Als je liever belt, laat dan ook je telefoonnummer achter.
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Holacracy Taster (Nederlands)

Events

Back to All Events

Holacracy Taster (Nederlands)

  • Viisi 124 Surinameplein Amsterdam, NH, 1058 GV Netherlands (map)

Holacracy Taster

In deze Taster leer je de belangrijkste principes van Holacracy én hoe je deze kunt toepassen in de praktijk. Je hoort uit eerste hand van Viisi hoe het is om (nu 2+ jaar) met Holacracy te werken én hoe deze transitie in de praktijk is verlopen. Je gaat hopelijk enorm geïnspireerd het weekend in! 

Wat gaan we doen in een Taster van een halve dag?
Je hoort en ziet een korte introductie van Holacracy.

Je ervaart hoe het is om te werken volgens Holacracy door middel van een simulatie. We richten een bedrijf op en gaan hierin werken en overleggen. We doorlopen zowel een rollen- als en werkoverleg, beide essentieel onderdeel van Holacracy. Je ervaart hoe anders een vergadering kan verlopen en hoe snel je agenapunten écht kunt behandelen. Je leert hoe rolduidelijkheid bijdraagt aan de samenwerking.

Je leert beknopt wat er nodig om de transitie naar Holacracy te maken en hoe je een bedrijf kunt structureren en aansturen.

Viisi deelt zijn reis in Holacracy, hoe zij dit hebben aangepakt en hoe het nu in de praktijk werkt.

We sluiten af met een Q&A en na afloop ben je van harte welkom bij de borrel, waarin je je ervaringen en inzichten met ons en andere deelnemers kunt delen.

Voor wie is deze Taster geschikt?
Oprichters, eigenaren en ondernemers die een andere manier van werken willen onderzoeken voor hun bedrijf en graag een hands-on ervaring willen. Voor iedereen die worstelt met de huidige bedrijfsstructuur en hier verandering in wil brengen. Voor iedereen die geïnteresseerd in andere manier van werken en natuurlijk specifiek Holacracy.

Praktische informatie
De workshop is geheel in het Nederlands. Voorkeur voor Engels? We organiseren ook Workshops in het Engels, kijk op onze website voor andere data. This entire workshop will be held in Dutch. If you prefer English, please check out our website for other coming events.

Deze workshop wordt georganiseerd voor een kleine groep, met een maximum van 20 deelnemers.

Als aanvulling op de Taster kun je bij Viisi deelnemen aan een Holacracy Safari. Tijdens een Safari kun je een Tactical Meeting (op hoog niveau) in real life observeren. Kijk op de event pagina voor meer uitleg.

De Taster wordt gehouden op locatie bij Viisi, Surinameplein in Amsterdam. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto. Parkeren kan (tegen betaling) in de wijk.

Vragen? Stel ze aan Daniëlle!
taster@organizationbuilders.com

Earlier Event: September 11
Masterclass Zelforganisatie (Nederlands)
Later Event: December 6
Holacracy Taster (English)