OrganizationBuilders

Soendastraat 6
2103 TZ Heemstede
Nederland

hello@organizationbuilders.com
+31 6 2083 5076

Naam
Naam
Als je liever belt, laat dan ook je telefoonnummer achter.
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Masterclass Zelfsturing (Nederlands)

Events

Back to All Events

Masterclass Zelfsturing (Nederlands)

  • Viisi Labs 124 Surinameplein Amsterdam, NH, 1058 GV Netherlands (map)

Masterclass zelfsturing

Leer concrete eerste stappen om zelfsturing in de praktijk te brengen.

Waarom? Zelfsturing is veel meer dan een structuur, een verzameling rollen of vergaderstructuur. In deze Masterclass van één dag leer je wat er nodig is om een goede zelforganisatie structuur neer te zetten binnen een bedrijf.

Wat? We doorlopen drie verschillende modules.

  1. We vergelijken vier kenmerkende zelfsturings methodes en brengen verschillen aan het licht, je begrijpt goed wat de verschillende methodes inhouden. Je kunt dan een gedegen keuze maken over de best passende methodiek bij jouw bedrijf.
  2. We delen concrete voorbeelden van organisaties die met de verschillende methodes werken, zoals Buurtzorg, HollandsKroon, Holacracy, bol.com.
    We ontdekken alle aspecten die samen een goed functionerend bedrijf vormen. Zoals informatie transparant maken, hoe je omgaat met budgetten, de strategie dynamisch houden, nieuwe HR processen inrichten, helder maken van je doel tot het inrichten van de ruimte. 

  3. We helpen je bij het opstellen van een veranderplan voor ofwel het opstarten van zelfsturing of, als je al een basis hebt staan, bij het versnellen van de transformatie.

Voor wie? Of je nu nieuw bent op het gebied van zelfmanagement of als je al enige tijd een geoefende beoefenaar bent, of je nu een Holacracy expert bent of je hebt verdiept in de Semco-methode; deze Masterclass biedt je ontzettend veel inspiratie en bovenal informatie, voorbeelden en duidelijke structuur. 
Deelnemers hebben doorgaans binnen een bedrijf en rol zoals veranderspecialist, of een traditionele rol waarin zij verantwoordelijk zijn voor team/management structuur, verandering of business development. We zien ook graag experts uit HR, Communicatie, Facilitair en Finance om te ontdekken én te delen hoe zelfmanagement van invloed is op deze expertises. 

Deze Masterclass wordt in het Nederlands gehouden. Als je voorkeur hebt voor Engels, kijk bij onze andere events voor Engelstalige events. This Masterclass will be held in Dutch. If you prefer English, please check out our other events.

Koen Veltman.jpg

Koen, trainer

De trainer deze dag is Koen Veltman, een zeer ervaren veranderconsultant op het gebied van zelfsturing, een bevlogen en inspirerende trainer wat hem de aangewezen persoon maakt voor deze dag.

Lees zijn achtergrond hier

Deze Masterclass is voor een kleine groep, met een maximum van 20 deelnemers. Wij verzorgen alle materialen, drankjes, gezonde snacks en een heerlijke lunch tijdens deze dag. 

Mocht je vragen hebben, stel deze aan Anna, anna@organizationbuilders.com

Koop je tickets via Eventsbrite. 

Een regulier ticket is €400 en we hebben altijd een paar early-bird tickets (€ 300) voor diegene die snel kunnen beslissen. Als je een kortingscode hebt, kun je deze in Eventbrite invoeren.