OrganizationBuilders

Soendastraat 6
2103 TZ Heemstede
Nederland

hello@organizationbuilders.com
+31 6 2083 5076

Naam
Naam
Als je liever belt, laat dan ook je telefoonnummer achter.
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Masterclass Zelforganisatie (Nederlands)

Events

Back to All Events

Masterclass Zelforganisatie (Nederlands)

  • Viisi 124 Surinameplein Amsterdam, NH, 1058 GV Netherlands (map)

Masterclass Zelforganisatie

Deze Masterclass is dé eerste stap om binnen jouw organisatie aan de slag te gaan met zelforganisatie. 

Hoe blijf je je aanpassen aan een wereld die dynamisch, complex en onzeker is? Dat vraagt veel van organisaties. Om antwoord te krijgen op deze vragen bieden we deze Masterclass aan. Om die externe veranderingen op te vangen zal jouw organisatie flexibel moeten zijn. Daarom voeren steeds meer bedrijven een nieuwe vorm van organiseren in die inspelen op deze nieuwe realiteit.

Wat? In deze Masterclass leer je de belangrijkste varianten en verschillen in zelforganisatie principes. Ook laten we je inzien waar jouw organisatie op dit moment staat en welk (mix van) zelforganisatie vormen er passend zijn. Ten slotte formuleren we de eerste stappen richting zelforganisatie in een concreet veranderplan.

 
 
 
Eventbrite - Masterclass Zelforganisatie (Nederlands) | Amsterdam

In deze workshop van een hele dag doorlopen we drie verschillende onderdelen.

  1. We vergelijken verschillende kenmerkende zelforganisatie principes en brengen verschillen aan het licht, je begrijpt goed wat de verschillende principes inhouden. Je kunt dan een gedegen keuze maken over de best passende methodiek bij jouw bedrijf.

  2. We delen concrete voorbeelden van organisaties die met de verschillende methodes werken, zoals Buurtzorg, HollandsKroon, Holacracy, bol.com. 
    We ontdekken alle aspecten die samen een goed functionerend bedrijf vormen. Zoals informatie transparant maken, hoe je omgaat met budgetten, de strategie dynamisch houden, nieuwe HR-processen inrichten, helder maken van je doel tot het inrichten van de ruimte. 

  3. We helpen je bij het opstellen van een veranderplan voor ofwel het opstarten van zelforganisatie of, als je al een basis hebt staan, bij het versnellen van de transformatie.

Voor wie? Of je nu nieuw bent op het gebied van zelforganisatie of als je al enige tijd een geoefende beoefenaar bent, of je nu een Holacracy expert bent of je hebt verdiept in de Semco-methode; deze workshop biedt jou ontzettend veel inspiratie en bovenal informatie, voorbeelden en duidelijke structuur. 

Masterclass - Vierluik.png

Deelnemers hebben doorgaans binnen een bedrijf en rol zoals veranderspecialist, of een traditionele rol waarin zij verantwoordelijk zijn voor team/managementstructuur, verandering of business development. We zien ook graag experts uit HR, Communicatie, Facilitair en Finance om te ontdekken én te delen hoe zelforganisatie van invloed is op deze expertises. 

Praktische informatie
Deze Masterclass wordt in het Nederlands gehouden.

Deze Masterclass is voor een kleine groep, met een maximum van 20 deelnemers.

De locatie is het toffe circulaire kantoor van Viisi Labs in Amsterdam. Een prettige, lichte en grote ruimte met genoeg frisse lucht, uitzicht én goed bereikbaar. Wij verzorgen alle materialen, drankjes, gezonde snacks en een heerlijke lunch tijdens deze dag.

We beginnen scherp om 10.00, je bent welkom vanaf 9.30 om even te installeren, koffie te halen, kennis te maken en ervoor te zorgen dat je vanaf 10.00 al je aandacht kunt richten op de Masterclass. 

Een regulier ticket is €400 en we hebben altijd een paar early-bird tickets (€ 300) voor diegene die snel kunnen beslissen. Als je een kortingscode hebt, kun je deze in Eventbrite invoeren.

Mocht je vragen hebben, stel deze aan Daniëlle, masterclass@organizationbuilders.com

Earlier Event: September 6
Holacracy Taster (Nederlands)
Later Event: October 25
Holacracy Taster (English)