OrganizationBuilders

Soendastraat 6
2103 TZ Heemstede
Nederland

hello@organizationbuilders.com
+31 6 2083 5076

Naam
Naam
Als je liever belt, laat dan ook je telefoonnummer achter.
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Holacracy Taster Workshop (Nederlands)

Events

Back to All Events

Holacracy Taster Workshop (Nederlands)

  • Viisi Labs 124 Surinameplein Amsterdam, NH, 1058 GV Netherlands (map)

Holacracy Taster workshop

Waarom? In de Taster workshop ervaar je hoe het is om volgens de Holacracy methode te werken. Je krijgt een goed beeld van Holacracy en waarom deze manier van werken een goede vervanger is van de traditionele management structuur.

Wat? In deze workshop van een halve dag ervaar je, samen met de andere deelnemers in jullie zojuist opgerichte bedrijf, hoe het is om een vergadering te organiseren volgens Holacracy. We doorlopen een rollen- en werkoverleg en je leert beknopt hoe je een bedrijf kunt structureren en aansturen. Je krijgt een korte introductie in Holacracy en alle kernbegrippen. Een collega van Viisi zal vertellen hoe zij Holacracy hebben aangepakt en hoe dit nu in de praktijk werkt. We sluiten af met een Q&A en na afloop ben je van harte welkom bij de borrel, waarin je je ervaringen en inzichten met andere deelnemers kunt delen.

Voor wie? Oprichters, eigenaren en ondernemers die een andere manier van werken willen onderzoeken voor hun bedrijf en graag een hands-on ervaring willen. Voor iedereen die worstelt met de huidige bedrijfsstructuur en hier verandering in wil brengen en is geinteresseerd in Holacracy.

De workshop is geheel in het Nederlands. Voorkeur voor Engels? We organiseren ook Workshops in het Engels, kijk op onze website voor andere data. This entire workshop will be held in Dutch. If you prefer English, please check out our other coming events.

Deze workshop wordt georganiseerd voor een kleine groep, met een maximum van 20 deelnemers.

Stel je vragen aan Anna, via anna@organizationbuilders.com