27 oktober: Taster Workshop

Waarom? 

Doel van deze workshop is om je te laten 'proeven' aan werken binnen Holacracy. Je leert waarom Holacracy een volwaardig alternatief is op de traditionele management hiërarchie. 

Wat?

Deze workshop van een halve dag bevat een simulatie (waarin jij participeer) van zowel een Tactical als Governance meeting om je zelf ervaring op te laten doen met het structureren, besturen en opereren van een organisatie. Ook besteden we aandacht aan een korte introductie van Holacracy, nemen we tijd voor vragen vanuit de groep en is er volop ruimte om inzichten te delen met andere deelnemers. 

Voor wie? 

Bestuurders en ondernemers die verschillende opties onderzoeken voor hun organisatie en zelf een eigen indruk op willen doen. Organisatorische beslissingsnemer die benieuwd zijn naar hoe Holacracy werkt. 

Deze workshops is een kleinschalig event met een maximum van 20 deelnemers.

Locatie

VIISI Labs

Surinameplein 124, Amsterdam

 

Wat Deelnemers Zeggen:

De Taster Workshop is een geweldige manier om Holacracy te ontdekken en een hele goede interactieve manier om het in de praktijk te ervaren.
De Taster Workshop is een goede start voor Holacracy. Wel doordacht, inspirerend en een eerste indruk van hoe het echt werkt. Een verfrissende ervaring. 
De simulatie was zoveel waardevoller dan welk boek of interview ook om de inherente kracht van Holacracy te begrijpen. 
Een grensverleggende ervaring. Een radicale bijstelling verpakt in een organisatorisch model dat onze wel bekende management hiërarchie vervangt. 

Registreren

Je kunt registreren via onderstaand formulier (NB alleen in Engels)

Opmerking: scroll naar beneden als de 'Order Now' knop niet zichtbaar is